27 май: Не отлагайте днешната работа за утре

Слънце в Близнаци, Луна в Телец

Във вторник членовете на семейството и битовите нужди ще погълнат голяма част от времето ни. То от своя страна следва да бъде използвано най-вече за довършване на вече започната работа и финализиране на процесите от изтичащия вече месец. Опитайте се да не оставяте днешната работа за утре.Ако имате някакви материални или морални дългове също ще бъде добре да се освободите от тях, за да не пренасяте тежестта им в бъдещето. Всичко това, ще ви осигури спокойствие и благополучие през новия лунен месец, който започва в четвъртък.

Денят е подходящ за решаване на битови и финансови въпроси. Ще протече пасивно на моменти почти инертно. В сутрешните часове може да срещнем и външни ограничения в лицето на официални лица и инстанции или обективни обстоятелства. Но пък веднага след това, ще можем да потърсим и да получим необходимата помощ и подкрепа от онези, които ни покровителстват. Жените и децата ще имат нужда от повече внимание и грижи-не ти лишавайте от тях.

Работа и бизнес
Добре би било днес да си съставите бюджет за следващия месец. Ще можете да разчитате на ясна перспектива по отношение на приходите, а здравословната пестеливост, която ще бъде ясно изразена днес ще ви помогне да оптимизирате своите разходи.

Здраве, хранене и красота
На онези, за които този ден е почивен определено им е провървяло. Намерете време за разходка в гората или в парк с много дървета. Те ще ви заредят с положителна енергия и ще ви доставят онези сили, които обичайно липсват преди новолунието. Масажите, водните процедури и вкусната храна също ще имат ползотворен ефект както за тялото така и за душата. Само внимавайте-трудно ще можете да се освободите от добавените през тези дни килограми! Желателно е да се избягват животинските продукти и суровите храни, а при приготвянето на ястията да се използват повече подправки. Най-полезни са черният пипер, куркумата и кардамонът. Те ще балансират работата на храносмилателната система. Денят е подходящ за хидратиране и подхранване на кожата и косата.