Гол на Краси Балъков стана №1 в историята на Спортинг

В анкетата на феновете могат да се прочетат и много интересни коментари за българския футболист

Феновете на „Спортинг“ Лисабон определиха най-красивия гол в историята на тима - съобщи личния саът на Бала www.balakov.bg.

С 31% от гласовете убедително първото място е за легендата на клуба Красимир Балъков и гола му отбелязан срещу „Витория“ Сетубал през сезон 1993/94-та година. За Бала са гласували 1125 привърженици на клубния сайт на тима.

Второто място е за Шчербаков с 20 % от гласовете, а третото за Пайто с 16% от гласовете. В анкетата на феновете могат да се прочетат и много интересни коментари за българския футболист. Феновете го определят като най-добрия чужденец в историята на Спортинг, а други го поставят още по-високо в класацията, като го определят за най-добър в цялата история на клуба.

От клубния вестник на Спортинг, потърсиха Балъков относно трансфера на Симеон Славчев в тима. Според магическия халф това е един от най-силните и перспективни български футболисти, които имат голям потенциал за развитие.

Само преди няколко дни и президентът на „лъвовете“  Бруно де Карвальо определи Красимир Балъков като играча с невероятен финес в играта, чиито креативни и майсторски изпълнения са останали завинаги в сърцата на многобройните привърженици на Спортинг Лисабон.

 

Видеото за гола на Балъков може да видите тук