Затварят бул. "Копенхаген"

Въвежда се временна организация на движението при бул. "Копенхаген"

От 04.30 часа на 7 юни 2014 г. до 04.30 часа на 8 юни 2014 г. се въвежда временна организация на движението във връзка с асфалтиране на северния локал на бул."Цариградско шосе" при бул."Копенхаген" (отклонение за кв."Горубляне"), съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Ще бъде затворено за движение северната пътна връзка на надлеза на бул. "Цариградско шосе" в участъка от бул. "Копенхаген" до пътната връзка за Интер Експо Център.

До 9 юни 2014г. се променя маршрута на автобусни линии №№ 1 и 3 – в посока център от бул."Самоковско шосе" надясно по ул."Павел Красов", наляво по бул."Цариградско шосе" /централно платно/ и по маршрутите до Автостанция Гео Милев. В обратна посока не се променят.

Променя се маршрута на автобусна линия № 384 - в посока Летищен комплекс – от бул."Копенхаген", наляво по ул."Обиколна", надясно по ул."Димитър Пешев", надясно по бул."Цариградско шосе"/централно платно/ и по маршрута си.

Закриват се автобусни спирки "бул. Копенхаген" с код 2721 на бул. "Копенхаген", спирка "Цариградски комплекс" с код 2643 на северния локал на бул. "Цариградско шосе" и спирките по ул. Самоковско шосе посока Център от ул. "Павел Красов" до надлеза.

Автобусите по променените линии ще спират на всички съществуващи спирки, в променените участъци от маршрутите.