Ивайла в инвалидна количка до септември

Лекуват я с ток

Ивайла Бакалова още се бори с тежките последствия от травмата, която получи в „Къртицата". Манекенката ще останe в инвалидна количка и ще се придвижва с помощта на други хора още няколко месеца.

„Травмата заздравява, но бавно. Лекарите казаха, че ще съм напълно оправена през септември. Криво ми е, но какво да се прави. Никой не е виновен, просто тъпо стечение на обстоятелствата", коментира Бакалова. Болките били особено силни през нощта.

Въпреки че първоначално бе съобщено, че възстановяването ще отнеме само месец и половина - два, оказва се, че реалността е съвсем друга. Тепърва Ивайла ще трябва да започне процедури по раздвижване и рехабилитации. „Ще й се правят масажи, обтривки, студени компреси, дори на крака се вкарва ток", коментират лекари.

Бакалова разказа, че вече е изписана от болница и по цял ден стои вкъщи. Помагат й дори когато трябва да ходи до тоалетна, защото не може да се изправи сама и да се обслужи.

Престоят вкъщи и дистанцирането от всякакви светски събития и купони дотежало вече доста на Ивайла. Тя не била свикнала да стои толкова дълго време затворена и да не излиза по партита, за да се среща с хора.

От екипа на „Къртицата" са поели всички разноски по лечението на Бакалова и вече са й заплатили дължимия хонорар за ВИП участник в риалити шоуто. Тя се е спазарила за внушителните 150 000 лева и е най-скъпоплатения участник в продукцията.