Трима топ диджеи ще миксират на плаж "Какао" в Слънчев бряг

Силна музикална програма, вълни от положителни емоции и споделени изгреви на пясъка на южния плаж

Трима диджеи пристигат на южния плаж в курорта „Слънчев бряг” за специално кик-старт парти, което ще се проведе на 14 юни. Купонът ще бъде през нощта. Официалният старт на партито ще бъде поверено в ръцете на най-добрата жена-диджей за 2012 година. – Djane Koki. Стартирала кариерата си преди 8 години, тя успява да покори най-големите клубове не само в  България, но гостува и в страни като Италия, Англия и Македония. Заедно с нея на пулта ще застане и колегата й Silver, с който през 2012-та са поканени за първи път да участват в едно от най-значителните световни музикални събития  "Amsterdam Dance Event". 

Музикалните вибрации на „Какао” ще бъдат засилени и от яркото присъствие на 5Prite. Артистът добива широка популярност на българската house сцена като един от резидентите на Fly партита. Входът на 14 юни ще бъде свободен.

Месецът ще премине под знака на силна музикална програма, вълни от положителни емоции и споделени изгреви на пясъка на Южния плаж в „Слънчев бряг”. Най-специалният купон ще бъде посрещнат с диджеите Kaiski и Deso на 30 юни с любимото July Morning парти на „Какао бийч”.