Първа разходка на бебето под тепето

Мисия Пловдив

11-06-2014, 14:39

Снимка:

Facebook

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Училище за родители отново идва в Пловдив

Над 60 пловдивски мами на училище за родители

Училище за родители гостува на 17 юни в Пловдив

Училище за бъдещи и настоящи родители отново гостува идва в Пловдив. Сбирката, организирана от списание "9 месеца",  ще е на 17 юни от 10:00 часа.

Лекцията ще е на тема "Първа разходка" - нещо изключително важно за новороденото, за което ще говори Ася Бошева. В допълнение Мая Трайкова ще ни информира относно най-добрата грижа за бебешката кожа. Бистра Ваклинова и д-р Екатерина Георгиева пък ще ни разкажат за съхранението на стволови клетки.

Не на последно място спонсорите ще раздадат подарък - кремче и лигавник за всяка мама.

С "9 месеца" на училище месечно се учат 1400–1500 човека от цялата страна. В инициативата на списанието са включени над 30 специалисти, които изнасят едночасови лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Освен бъдещите майки, татковците също могат да присъстват, както и всеки член на семейството.

Припомняме, че лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание "9 месеца" са напълно безплатни. Можете да заявите вашето присъствие на тел. 0876 181 114, на email: school@9meseca.bg или ТУК! Очакваме ви!