Мъжете си падат по кариеристки! Не търсят перфектна домакиня

Мъжете си падат по жени на определени длъжности

Както жените имат любими мъжки професии, така и мъжете си падат по жени на определени длъжности. Ето кои са женските професии, които привличат мъжете.

Безспорно и всеизвестно е, че мъжете си падат по жени с униформа – дали ще е спасителка на плажа, стюардеса, лекар или адвокатка, важното е, че професията й изисква определена униформа. Явно с нея жените излъчват особена сила и сексапил, на които мъжете не могат да устоят.

Противно на очакванията мъжете си падат и по кариеристки и не търсят непременно перфектната домакиня, която да готви, чисти и да гледа децата. Мъжете искат силни жени до себе си, самостоятелни и такива с амбиции и цели. В този ред на мисли всички професии, предлагащи добро заплащане и кариерно развитие за жените, привличат мъжете.

Много мъже са привлечени и от жени, които имат мъжка професия. Класика в жанра е жена е полицай или пък монтьор... Каква по-секси гледка от жена, която ремонтира колата на мъж и определено знае какво прави. И жена полицай да закопчае мъж с белезници си е класическа секс фантазия на силния пол.

Мъжете си падат и по жени, които се занимават професионално с танци (балерина, спортни танци, дори и стриптийз танцьорки), йога или друг вид спорт. Работата е в това, че мъжете си фантазират колко изваяно и стегнато тяло крият под дрехите си тези жени, както и колко гъвкави могат да бъдат в леглото.