Ивайла Бакалова: Продължавам напред!

В чужбина съм на лечение, възстановявам се много бързо

Ивайла Бакалова още се бори с тежките последствия от жестоката травма, която получи в „Къртицата“ няколко дни преди финала. За щастие, красавицата се възстановява бързо и от няколко дни е в чужбина с приятели.

В специално интервю за Соня Колтуклиева и Bulgaria news, Ивайла Бакалова споделя:
"Възстановявам се много бързо; от няколко дни съм в чужбина при мои приятели; правя по 2 часа рехабилитация, ходя на плаж, скоро при мен ще дойде сестра ми Божидара...
Щастлива съм с подкрепата на приятелите и близките ми, много сили ми дава любовта на дъщеря ми Рая. Приемам изпитанията на живота като предизвикателства, които ни правят по-смели и по-добри. Благодаря на Бог, че ми дава сили! Продължавам напред!"

Kакто става ясно от думите й, смелата хубавица не се е отдала на самосъжаление и оплакване, а използва пълноценно времето на принудителното си оттегляне от активния живот за възстановяване.

Снимка на Ивайла в Instagram свидетелства колко прекрасно и лъчезарно изглежда най-атрактивната участничка в "Къртицата" скоро след тежкото нараняване.

 

"Ивайла не пропусна нито една от тежките мисии, беше първа в изпитанията, не се глезеше и не се скатаваше, затова стана любимка на публиката", споделя участник в "Къртицата". Според него, държанието на Ивайла след инцидента, е показало истинската същност на крехката на вид и одумвана като светска глезла манекенка - "Ивайла е много силна, притежава характер и воля".