Образувано е досъдебно производство за инцидента с асансьора

Общината започна своя проверка във връзка с трагедията в ж.к. "Славейков", при който 51-годишна жена падна в асансьорна шахта, заедно с с внучето си

Образувано е досъдебно производство за инцидента с асансьор в Медицински център II, в който падна 51 годишна жена с бебе в количка. Това съобщи говорителят на ОД на МВР- Бургас Цветелина Рандева. „Извършен е оглед на местопроизшествието. То е обезопасено. Към момента е образувано досъдебно производство и е стартирала дейност по установяване на техническата паспортизация на самия асансьор и фирмата, която извършва поддръжката и кога е направен последния технически преглед", каза Рандева, написа faragensy. "Издирваме фирмата, която е изработила и доставила съоръжението, както и договорите за гаранционно поддържане и техническа поддръжка и изправност", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

Общината започва своя проверка във връзка с инцидента в Медицински център 2 в жк "Славейков", при който 51-годишна жена падна в асансьорна шахта, заедно с количка с внучето си на годинка.