Каква съблазнителка сте според китайската си зодия

Китайският зодиак се различава коренно от западния такъв - както по знаците, така по определянето им, което става не според месеца, а според годината на раждане. Ако все още не сте наясно коя е вашата източна зодия, то може да я определите от таблицата.

Започваме поред на номерата с…

Плъх
Дали ще бъдете студени като лед или пък по-парещи от бурен огън, зависи изцяло от човека срещу вас и неговото отношение. Когато получавате нужното внимание, сте склонни да се отдадете изцяло на партньора си и да задоволявате всичките му желания и нужди. Ако обаче се почувствате наранени и предадени, избухвате с пълна сила и нищо не може да ви спре да вгорчите живота му.

Бик
Вие сте независими и силни и не търпите вмешателство в личното си пространство. И именно тази ви увереност, в комбинация със завиден самоконтрол, подлудява мъжете. Понякога интелектът и привидната ви студенина дори плаши господата. Тези, които обаче са способни да оценят подобаващо личността ви, ще получат "достъп” до дълбоко скритата ви нежна и ранима същина.

Тигър
Вие без съмнение сте най-непредсказуемите представители на китайския зодиак. От една страна ревностно пазите личната си свобода и по тази причина никога няма да бъдете сред жените, които кротко си стоят вкъщи и бдят над семейното огнище. Същевременно обаче у вас бушува буря от страст, емоции и авантюристичен дух, което пък гарантира на партньора ви, че никога няма да му е скучно във вашата компания.

Заек
Източните вярвания повеляват, че именно вие сте най-фините и женствени представители на китайските зодиакални знаци. Притежавате завидно чувство за такт, винаги знаете как да избягвате конфликтите и да направите така, че дори и най-неприятната ситуация да приключи с щастлив край. Именно тази ви деликатност пленява господата, търсещи закрила и спокойствие.

Дракон
Притежавате мощна сексуална енергия, която излъчвате абсолютно винаги и знаете как да използвате, за да постигате целите си. По тази причина сте способни да влияете на мъжете дори на подсъзнателно ниво. В същото време сте изключително всестранно развити личности с интереси и познания в коренно различни области. Затова и партньорът ви гарантирано няма да скучае във вашата компания.

Змия
Подобно на "драконовите” дами, вие също сте природно дарени с изключително мощна сексуална енергия и притежавате завиден магнетизъм, пред който никой мъж не остава равнодушен. Често обаче егото ви идва малко в повече и по тази причина изисквате постоянно внимание и обожание. А когато спрете да ги получавате, просто си тръгвате, без да се занимавате с излишни обяснения.

Кон
Не понасяте празните приказки, повърхностните хора и посредствеността като цяло. Имате високи критерии както към самите себе си, така и спрямо мъжете около вас. И това е напълно нормално, предвид че те все пак трябва да отговарят на завидното ви интелектуално ниво. В същото време се отличавате с изключително авантюристичен дух и със сигурност партньорът ви ще е под постоянно високо, но сладко напрежение в компанията ви.

Овца
Вие сте природно дарени с красота, изящество и усет към детайла, а в допълнение винаги знаете как да удовлетворите всички желания и нужди на мъжа до вас. В замяна обаче изисквате безусловна преданост и вярност и сте склонни към обсебване.

Маймуна
Вашият скрит талант в изкуството на съблазняването е, че всъщност естественото ви и непринудено поведение винаги пленява господата наоколо. Без да разчитате на специална тактика и използвайки съвсем непринудено способността си да общувате лесно и без задръжки, вие се превръщате първо в доверен приятел, а след това и в обект на постоянно желание от страна на човека срещу вас.

Петел
Вие сте слънцата на китайския зодиак. Жизнерадостта и лъчезарността ви са буквално заразни за всички около вас и най-вече за господата, които се разтапят в присъствието ви. Междувременно обаче сте изключително чувствителни и раними и дори на пръв поглед малко "прегрешение” от страна на партньора ви е склонно да ви извади от равновесие.

Куче
Подобно на кучетата, които са известни като най-добрите приятели на хората, вие сте изключително верни на половинките си. Това се дължи на високият морал и ценностите, от които сте изтъкани. Разбира се, в замяна очаквате същото и от партньора си.

Глиган
Според китайската астрология глиганът е символ на плътските удоволствия. По тази причина мъжете в живота ви трябва да се чувстват като абсолютни късметлии, защото вие сте изключително отдадени любовници и знаете как никога да не ви бъде скучно в леглото (а защо не и в банята, на кухненския плот или пък в колата). В същото време трудно допускате някого до себе си, което пък превръща "играта” в още по-сладка за господата.

Източник: jenite.bg