Ваня и DJ Дамян правили секс в асансьор

Не исках да се снимам гола, той ме накара, споделя певицата

Последната предизвикателна сесия на фолкпевицата Ваня е била по настояване на половинката й - DJ Дамян.

"Случи се по настояване на Дамян, ако зависеше от мен, не бих го направила на такъв етап от живота си. Той е от доста време в шоубизнеса и знае какво и как трябва да се направи, за да бъде интересен един изпълнител. Доверих му се изцяло и не съжалявам", сподели тя пред "Блиц".

По думите на Ваня фолкпевиците винаги са били набеждавани и са постоянно в полезрението на критици и медии по простата причина, че попфолкът е най-популярният жанр.

"Ако хората се поинтересуват, ще разберат, че има много други жени извън попфолка, които също имат еротични снимки за различни издания. Напоследък стана някак си "модерно" да се обижда нашият бранш. Какви ли не ни изкараха, а всъщност това е много далеч от истината. Във всеки бранш има хора и хора. Но да се прави генерализация за всички - не смятам, че е удачно", каза още певицата.

Запитана кое е най-нестандартното място, където с Дамян са правили секс, тя издаде през смях: "Ако се върна назад в годините, още в началото на връзката ни, сме имали доста такива случаи. Първият, за който се сещам, е в асансьор".

Ваня няма нищо против и целувката на мъжа й с Азис на бала на Фики Стораро.