Благотворително парти за Ники в Пловдив

Сани Алекса "дарява" гласа си за младия мъж

Днес ще се състои благотворително парти под мотото - „Да дарим надежда на Ники”. Николай Владимиров Иванов от Асеновград е само на 27 години. През 2011 година на Ники е поставена диагноза „Тежка форма рак на дебелото черво”, Цената на лечението му до момента е 140 000 евро, като продължава да нараства паралелно с продължението на предстоящите скенери, изследвания и терапии. „ Нека всеки помогне с каквото може на Ники и близките му. Нека да се даде шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички останал.”, призовават огранизаторите.

Участие в днешния благотворителен жест ще вземат рап певецът Трой, младата надежа на поп музиката Бонимир , а специален гост ще бъде финалистката от първия сезон на Х фактор- Сани Алекса. Всички те ще се погрижат за доброто настроение  на гостите и ще „дарят глас” за каузата .

Билети ще се закупуват на място, а началото на благотворителното парти ще бъде в 23.00 часа в пловдивския „Джи клуб”.

За тези, които няма да имат възможност да присъстват, а искат да помогнат, могат да го направят със СМС с текст DMS Nikolay на номер 17 777, и посочените банкови сметки:

Обединена Българска Банка по дарителска сметка
Титуляр: Николай Владимиров Иванов –
BIC UBBS BGSF № BG56UBBS80021088498330