5 признака, че той няма скоро да ти предложи брак

Имате сериозна връзка, но не знаете дали вашият избраник ще ви предложи да се ожените? Съществуват няколко знака, които показват, че той изобщо няма такива намерения. Забележите ли ги в поведението му, не очаквайте мечтания пръстен.

1. Той избягва темата за брак. Ние жените обичаме да подпитваме, хвърляме стръв и чакаме какво ще се хване. Щом той сменя темата винаги, когато споменете думите брак, семейство, женитба, годежен пръстен и т.н., бъдете сигурни, че вашият господин не желае още подобно обвързване.

2. Живее в миналото. Това е много важен показател за намеренията му изобщо! Обърнете внимание дали често споменава с носталгия минали случки и хора. Най-вече, ако те се отнасят за ергенските му подвизи и щурите изживявания с приятели. Разказва за тях с гордост и нотка копнеж. Обикновено тези мъже още не са готови за сватба.

3. Постоянно повтаря, че е доволен от начина, по който стоят нещата между вас. Ако при всеки удобен повод заявява, че си е много добре така с вас и е доволен, значи не иска развитие в отношенията ви.

4. Върви с извиненията напред. Когато намекнете за брак и деца, той започва – не е сега моментът, нямаме пари, нямаме дом, може би след година-две… Трябва да знаете, че когато един мъж иска нещо, той си го казва директно. Има ли извинения, няма намерения.

5. Не се интересува от бъдещето си. Живее ден за ден, няма цели, няма планове, интересува се от повече забавления и по-малко работа. В интерес на истината това не винаги е категоричен знак, че няма да му щукне нещо и да ви предложи брак. Но пък въпросът е дали живот с безотговорен и ненадежден мъж ще ви е приятен.

Източник: beu.bg