Ангел Найденов незабавно да подаде оставка заради поредния си провал!

Скандално! Незавършената ограда по турската граница струва 9 500 000 лв.

Военният министър Ангел Найденов трябва да подаде оставка незабавно заради поредния си провал в повереното му министерство. Въпреки уж предприетите действия и безбройните обещания на министъра на отбраната – оградата по българо-турската граница все още не е готова. Това заяви пред Агенция „Фокус“ народният представител от ГЕРБ – Ямбол Димитър Иванов, по повод предстоящото посещение на депутати от военната и вътрешната комисии в района на строителството на оградата.

„Неясно защо изграждането на оградата още се бави, въпреки поетите ангажименти да е готова през месец март-април-май. Въпреки обещанията на Ангел Найденов и към днешния ден продължават строителните работи по тази „ограда“, която струва на държавата „скромните“ приблизително 9 500 000 лв. Отделни са въпросите за вложените материали и качеството на изпълнението на съоръжението.

Друг е и въпросът, как и защо беше избрана фирмата на общинския председател на БСП – Казанлък да достави материалите за построяването на оградата. Ето защо преди да си подаде оставката, министър Найденов трябва да даде ясни отговори на всички въпроси, които сме задали в парламента с колегите от ГЕРБ към него“, каза още Димитър Иванов.
Депутатът от ГЕРБ – Ямбол съобщи, че междувременно Гранична полиция признава публично пред медиите, че продължава навлизането на бежанци в района на Елхово. Само за последните 4 денонощия над 100 бежанци са преминали българо-турската граница. „Какво прави от зимата до днес Ангел Найденов? Кога ще си подаде оставката заради неизпълнените ангажименти по реализирането на оградното съоръжение?“, пита още Иванов.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"