Holi фест в Бургас! Ще се цапаме на 9 август

Бургас се подготвя за Sea Garden Festival, който трябва да се провде на 9 август. Освен с цвят обаче, програмата на Sea Garden Festival изненадва и с още музикални имена, които ще превърнат фестивала в истинско меломанското събитие.

Изпълненията на деветчленния състав на провокативния Бичето, реге, дъб и афробийт вибрациите на група Rebelites, както и джаз изтънчеността на пианиста Васил Пармаков и контрабасиста Димитър Карамфилов ще се присъединят към вече обявените DJ Vadim заедно с Yarah Bravo, Рут Колева с лайв бенд, група "Ревю" и множество известни от родната клубна сцена диджеи.

В България Фестивал на цветовете се проведе за пръв път в София на 21 юни. След стотици запитвания на фенове на фестивала, заразени от позитивизма на „Холи”, Бургас ще е вторият град в България, който ще посрещне цветната експлозия. Сцената на Фестивал на цветовете на Sea Garden Festival ще отвори врати в 14:00 ч., като на всеки кръгъл час до 23:00 ч. феновете ще могат да се включат в масовите цветни експлозии. 

Торбичките с цветен прах ще се продават на самото събитие, а повече за фестивала на цветовете може да откриете на неговата страница във Facebook.