Конфликтът Станишев-Доган след евровота е за много пари

КТБ минус Доган = 0

На консултациите при президента за финансовото състояние на страната в контекста на поръчания фалит на КТБ отново няма да стане ясно на обществото кой е поръчителят. Това се посочва в позиция на партия „Ред,законност и справедливост“.
Защо не преди, а след евроизборите? Повече от ясно е, че конфликтът Станишев-Доган след евровота не е за идеи, принципи или политики, а за пари и то много пари... Дали Доган не е бил най-много раздразнен от това, че Моника е разпределяла повече порции от Пеевски? А това няма как да остане без последици. Кой натисна спусъка на скандала Пеевски-Василев, знаейки, че куршумът ще застреля от упор КТБ? Дали на Доган му е било приятно, че банка, за която в тесен кръг многократно е споменавал като своя през последната година, е концесионирана от Моника и Сергей Станишеви? А тези 30 млн. за Барековата цензура не бяха ли за нов нежелан от Доган байпас между БСП и ДПС? От колко време и защо е спряла комуникацията между Цветан Василев и Ахмед Доган? Може ли да се говори за КТБ без Ахмед Доган? Може, но е напусто, защото КТБ минус Доган = 0, заявяват от РЗС.  
Така Доган с един куршум взе властта на Станишеви, улучи КТБ право в сърцето и даде знак на Борисов. Доган пак е доволен и сега си почива в сараите, а тези, от които почти нищо не зависи, говорят, коментират още от партията на Яне Янев.