Глория разпродава имоти в Русе?

Кризата във фолка вече се отразява сериозно дори на звездите в бранша и след Ивана, за пари закъса и другата прима – Глория.

Роднини на чалга дивата от Русе са шокирани, че тя е опряла до наследствените си земи край родното Две могили, за да свързва двата края. Певицата наскоро обявила всичките си имоти в региона за продажба и то на доста ниски цени.

"Закъсала е за пари и няма избор. Явно е вярно, че няма никакви участия и приходи, а като е свикнала на висок стандарт, не може да живее с 500 лв. на месец. Или трябва да се отърве от луксозната си къща в София, или да разпродава тук”, обясняват близки до звездата.

Глория не признавала да има финансови проблеми, а обяснявала, че земите са бреме за нея и тъй като не иска да им плаща данъците, било по-добре да ги продаде, пише hotnews.bg. Бърз поглед в програмите на чалга клубовете из страна обаче сочи, че тя не е имала участие от два месеца насам, а и за лятото не се очертават такива. Чалга звездата може да се надява единствено да бъде част от турнето на "Пайнер”, за да съживи някак кариерата си.