Илия Павлов със сватбен подарък от миналото за дъщеря си

Бащата сякаш е предусещал, че няма да доживее сватбата на Венцислава и оставил подарък на дядо й

Златно колие, обсипано с диаманти е било най-ценния сватбен подарък на първородната дъщеря на Илия Павлов Венцислава, която се венча преди дни за милионера Тарек Микнас във Флоренция, пише в. „Всеки ден".

Босът на „Мултигруп" не успя да види детето си като булка, но лошо предчувствие го накарало да предвиди сватбен накит за дъщеря си дни преди смъртта си и да го скрие в таен шкаф в родната му къща в Долни Богров. В тайната бил посветен само баща му - бай Павел Найденов.

Кутията - удивително бижу от слонова кост, Венци получила от просълзения си дядо, който й разкрил, че баща й запазил този дар за нея е го заклел да й го предаде, ако нещо се случи се него. Момичето ахнало, щом отворило кутията и бащиният й дар заискрил с невероятен блясък.

Щом получила бащиния дар и чула разказа на дядо си, Венци изплакала сълзите си и с часове не могла да се успокои. После обаче поискала бижуто да грее на шията й само когато е с най-близките си, за да бъде нейна реликва.

"Не желая подаръкът от татко да привлича очите на разни любопитни, да го гледат с лоши очи и да ме разпитват за него", отсякло момичето.

Съпругът й Тарек Микнас напълно я подкрепил в избора и именно затова, Венцислава не сложи никакво бижу на шията си в сватбения ден.

Венцислава Павлова и милионерът Тарек Микнас зарадваха с щастието си роднини и близки в осеяна с кипариси вила във Флоренция преди няколко дни. За тържественото парти на младоженците се погрижиха лично Дарина Павлова и майката на Венци - Антоанета Чергиланова, първата съпруга на Илия Павлов.

Макар че Мадам Мулти бе готова да пръсне крупна сума за пищно тържество, фамилията на момчето, която е сред най-богатите в арабския свят, настояха гостите да са най-много 150. Атракцията на церемонията беше присъствието на актьора Джордж Клуни и годеницата му Амал Аламудин, които се оказаха рода на младоженеца.