Безидейни соц. номинации в Стара Загора!

Местните социалисти не предлагат нищо ново!

Местните социалисти и този път не предлагат нищо ново или различно. Безидейността на организацията е стигнала до кота нула.

Общинският съвет на БСП-Стара Загора се събира тази вечер за да обобщи резултатите от номинациите на първичните партийни организации за лидер на БСП. Заседанието е от 18 часа в комплекс „Верея“. На него предстои да се види кои са предпочитаните от социалистите в Старозагорско кандидати за председател на столетницата.

Както на много други места в страната, и тук от основните партийни организации в надпреварата за лидер на БСП са номинирани Михаил Миков, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Драгомир Стойнев, Янаки Стоилов, Красимир Янков, Кирил Добрев.
Подреждането на старозагорската листа на БСП за участие в предсрочните парламентарни избори вероятно ще стане на общинската конференция, която е насрочена за 9 август.
На заседанието довечера народният представител Георги Гьоков и областният управител на Стара Загора Живка Аладжова ще представят отчетите за дейността си през последната година.