Двама унгарски диджеи ще миксират на южния плаж в Слънчев бряг

Купонът ще е на 1 август

Двама унгарски диджеи пристигат на южния плаж в курорта "Слънчев бряг". Унгарският тандем Crazibiza, ще "подпалят" огньовете на адреналина и настроението с мощен купон на 1 август, съобщиха от управата на плажа. Заедно с унгарските диджеи,атмосферата ще "нажежава" и DJ Andrew, който от 2006 г. е резидент на Bedroom Beach. По време на купона на открита сцена ще дефилират и танцуват дългокраки танцьорки с изваяни тела.
Зад диджей дуото Crazibiza се крият двама унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy (с рождено име Тамаш Пацига) и Agebeat (с рождено име Балаз Хингий). Когато този тандем се събира през 2010 г. под името Crazibiza, за да запише траковете “Desire“, “Remembering“, “Dokker” and “Reach Out”, по-младият Agebeat е почти новобранец с музикална кариера, наченала едва през 2009 г. За сметка на това колегата му Tommyboy се занимава с музика още от началото на 90-те години на миналия век.
През същата рождена за дуото 2010 г. двамата унгарци стартират с няколко добре приети от музикалните среди тракове като “Spinning Around“, “Lovedance“, “Everybody”, които се задържат 6 седмици на първото място в класацията на Beatport House.
Истинският успех ги спохожда през 2012 г., когато те се оказват сред най-креативните диджейски тандеми с над 100 релийза и ремикса в най-уважаваните световни лейбъли. Оттогава насетне те имат по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка.