Хороскоп за седмицата

28 юли-3 август

Овен

Пред вас е една силна и успешна в професионален план седмица. Ще можете да осъществите важни контакти и срещи, да предвижите напред свои планове и проекти. Благоприятна седмица за интервю за нова работа, длъжност.
Стара или прекъсната любовна връзка ще има възможност за възраждане. За мнозина такава стъпка ще е и с определена цел. Възможно е определени обстоятелства да ви подтикнат към такова решение.
Мнозина от вас ще се зарадват на по-добри доходи, получаване на важен финансов документ и др.
Връщане на заем, който сте дали някому преди време.

Телец

Седмица, която ще донесе на мнозина радостни емоции и свързани с дете. Раждане на дете, рожден ден, годеж или сватба.
Покана за събиране от страна на приятели или роднини, които също ще имат повод за празненство в семейството си.
Разкриването на измама или лъжа ще предизвика сериозен конфликт в дома ви или с роднини. Най-вероятно и вие ще имате някаква вина за тази ситуация.
Жените над 35 години ще тръгнат на път, като причините за това пътуване ще са строго индивидуални.

Близнаци

Новините тази седмица ще са доста противоречиви и обременяващи ви с най-различни емоции. Тъга или притеснение около млада жена и различни новини свързани с нея.
Ще имате очаквания около събития в живота на момче или млад мъж. Няма да е нещо изненадващо и най-вероятно ще е свързано с благоприятна промяна в неговия живот.
Неприятности от финансов характер, които ще ви накарат да се откажете от някои свои първоначални планове или очаквания. Възможно е събитията да не са свързани точно с неприятности, а с по-големи разходи или инвестиции.

Рак

През тази седмица може да се притесните, разтревожите около здравето на приятел или съсед, но ситуацията ще претърпи благоприятно развитие и бързо възстановяване.
Сега може да се решите на една продажба или дарение. Ще решите да се освободите от имот или имущество, които ви натоварват с грижи или нямате нужда от тях.
Неочаквана сложна, деликатна или неприятна ситуация в живота на мъжете над 35 години. Трудно е да се предвиди с какво точно ще бъде свързана, но определено ще ви създаде уплаха и стрес.

Лъв

Тази седмица ще сте лесно податливи на грешни преценки свързани с имот или имущество, техника и апаратура и др. Избягвайте да залагате на съвет или ремонт, който ще ви бъде извършен от страна на приятел, а не на специалист.
Седмица, в която ще осъществите отложено преди пътуване или сега ще отложите пътуване с цел изчакване, за една по-добра и успешна реализация на плановете ви.
Сега може да възникне внезапен проблем в семейството или в дома ви, който ще предизивика поредица от по-слаби или по-силни конфликти.

Дева

Тази седмица хубавите моменти и успехи ще са свързани със семейството ви и с голяма доза късмет във важни за вас дела, срещи или представяния.
Мнозина ще имат конкретен повод да празнуват сега.
През тази седмица ще успеете да предвижите напред и да разрешите важни за вас финансови въпроси и документи, да постигнете съгласие по финансови споразумения, получаване на пари и др.
При младите мъже Дева ще настъпи важен момент, в който ще се решава бъдещето на една приятелска или професионална връзка.

Везни

Новина, която сте очаквали да ви зарадва тази седмица, ще се окаже всъщност доста разочароваща, тъй като във времето до нейното получаване доста неща ще се променят. Нещо като закъсняла радост или ненужна вече такава...
Изненада свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете, успехи или представяне на дете и др.
Сега може да се изненадате от смелите планове и амбиции на вече пораснало дете или внуче.
Жените над 35 години може да имат грижи със здравето на мъж.
Трудни отношения при по-възрастните двойки родени под знака на Везните.

Скорпион

Спомени от миналото ви ще ви накарат да отделите голяма част от времето си за размисъл по редица житейски въпроси. Възможни са сънища с починали ваши близки или познати, които ще ви се сторят странни и трудни за тълкуване.
Ще очаквате трудно разрешаване на важни за вас проблеми. Допълнително ще възникнат нови неприятности по ваша вина, свързани с инцидентно, необмислено действие или решение.
Любовния живот особено на младите дами може да се окаже доста интересен. Ще ви привлече човек, който определено не е ваш тип или не е от вашата среда.

Стрелец

Седмица, в която парите ще изтичат от ръцете ви. Все нещо ще излиза като разход или като покупка, която не може да бъде отложена. Основните ви разходи ще бъдат свързани с дома и със семейството ви.
Неприятности около ваши планове за следващите 1-2 седмици, които може да са предпоставки за неприятни и нежелани спорове и конфликти.
Като цяло седмицата ще премине с голяма доза напрежение и притеснение за вас, въпреки че не се очакват някакви големи трусове или криза в живота ви.
Предстои ви да вземете важно, но трудно решение.

Козирог

През тази седмица среща с млад мъж може да внесе някаква нова идея в живота ви.
При младите мъже ще има срещи и разговори, които ще определят личното, професионалното или здравословно им развитие през следващия месец.
Важна новина от мъж за младите дами Козирог.
Предложение, което ще е свързано с представяне пред нови хора.
Седмица на изненадите, в която ще имате причина за сериозен размисъл относно променливостта на човешкия характер. Ще сте настроени доста философски към това, което ще имате като преживяване през тези седем дни.

Водолей

Неблагоприятна седмица за пътуване. Възможни са транспортни или технически проблеми, забавяния и дори отлагания на предварително планирано пътуване.
Пари, чието получаване ще очаквате тази седмица ще са причина за спор или конфликт. Няма знак за загуба или забавяне, но напрежение около тях ще има...
Седмицата ще е благоприятна за младите мъже, за получаване на пари, уреждане на финансови отношения, заплащане, сделки и др.
Неочаквана печалба, късмет.

Риби

Седмицата ще е психически и емоционално натоварена предимно за младите жени Риби, които ще трябва да вземат важно решение или да започнат неотложно лечение.
Ще се очакват успехи свързани с изпити или други публични изяви на дете.
Раждане на дете, чийто пол ще е предварително известен.
При жените над 35 години раздяла в семейството или някаква промяна в семейния статус.
Пазете се от кражба, поради несериозното ви отношение към опазването на личните ви вещи или имущество.
Източник: astro.velida.net