Малката Никол стана фотомодел, позира като мама Николета (СНИМКА)

Божинова е новата моделка у нас. Николета се похвали със своята дъщеричка, която изглежда като истинско ангелче, пише Клюки.нет. И точно такава е идеята явно, въпреки че известната й родителка въобще не се слави с такъв нрав.

Никол Божинова се забавлява, докато снима фотосесията си – първата си професионална изява. Наскоро тъкмо отбелязахме, че много скоро момиченцето на Николета и Валери ще задмине мама в кариерата. А то се оказа още по-близко това време.

Плейметката не пропуска да отвори път за наследничката си, тя счита, че двете заедно в комплект са идеалната комбинация за собствениците на марки. Нюхът й става все по-силен в бизнес начинанията, обсъждат я в нета.

И Николета няма друг шанс, защото остана без предаване, а Валери е зациклил тотално с головете. Сигурно малката Божинова вече ще помага за семейния бюджет, нищо че е рано отсега да мисли за такива отговорности.

Детето е очарователно, толкова сладичко, че вече предизвика страхотно възхищение в мрежата. Всички му се радват и искат да го гушнат, а то обикновено е усмихнато и много щастливо.

Това е знак, че расте в перфектната среда и няма никакви притеснения, категорични са доволни потребителки.