Верея без проблеми със състава за срещата с Монтана довечера

В Монтана липсват трима основни футболисти

Отборът на ФК Верея няма кадрови проблеми преди гостуването си на Монтана от втория кръг на Б група, предава клубният сайт. Старозагорският тим замина вчера за Монтана, където ще гостува тази вечер от 18 часа на местния тим в среща от втория кръг на първенството в Б група.

Същевременно стана ясно, че не е изключено старши треньорът Господин Мирчев да направи промени в титулярния състав и в него да започне нападателят Исус Ангелов, който реализира историческия първи гол за старозагорци в Б група срещу Септември Симитли преди седмица на Трейс Арена в Стара Загора.

От своя страна, треньорът на Монтана Ферарио Спасов няма да може да разчита на трима основни футболисти за днешната среща с ФК Верея. На полузащитника Християн Попов му предстои операция, след като на старта на първенството скъса предни кръстни връзки на дясното коляно. Нападателят Ерик Почански пък е с травма на лявото бедро и също отпадна от групата за мача. С това обаче проблемите за наставника на монтанци не свършват, след като до вчера жълтата карта на юношеския национал Христофор Хубчев все още не бе пристигнала от предишния му клуб СК Бонер (Бон).

За първата домакинска среща на Монтана на стадион Огоста бяха монтирани 2000 нови седалки, феновете пък за първи път ще видят в действие и новото електронно-информационно табло.