Самолетните билети до „Слънчака” скочиха

Все повече столичани избират самолета пред колата на път за морето

Евтините самолетни билети по дестинацията София – Бургас - София се изчерпаха, показа проверка на Sofiautre.bg. Оказва се, че все повече столичани и живеещи в западната част на страната избират самолета пред колата на път за морето.

Има и такива, които пътуват до Слънчев бряг само за партитата през уикенда и се връщат на работа в понеделник.

Ако в петък сте на работа, но все пак искате да хванете купоните по плажовете на парти столицата ще можете да се качите на един от двата вечерни полета до Бургас, по-ранният ви гарантира и навременно включване в нощния живот по морето. Ако решите да се върнете в неделя със следобедният полет ще имате време да се наспите и в понеделник да сте трезви като репички на работното си място. Към момента на нашата проверка, най-ниската възможна цена на този парти вариант е около 302 лева в двете посоки.

Тези от вас, които трудно се разделят с плажа и фиестата покрай морето може би ще изберат да си тръгнат за София в понеделник сутринта и да се появят махмурлии на работа, в този момент цената на самолетния билет е 240 лева за такъв вариант.

„Болните” и тези с „висока температура”, които ще тръгнат още в четвъртък вечер към „слънчака” и ще се „лекуват” до понеделник сутрин на морето ще хвърчат от щастие на цена също от около 240 лева.

Разбира се все още има и валидни цени от около 80 лева на посока, но те не са удобни за тези, които са тръгнали към морето само за да се забавляват по клубовете през уикенда.

Друг е въпросът с преспиването, намирането на изгодни нощувки на Съни Бийч е доста трудна задача в разгара на месец август.