Брендо и Юксел като две капки вода

Тв водещият се дразнел от приликата с наркобарона

Кокаиновият крал Брендо си има двойник, но не от средите на ъндърграунда. Човекът със сходна на Евелин Банев антропология е самият тв водещ Юксел Кадриев, уловиха приликата момчета от суровия подземен свят, пише "Всеки ден".

 

Макар че двамата обитават различни светове, а заниманията им са коренно различни, сходните черти на наркотрафиканта и журналиста редовно ставали повод за шеги и закачки. Приятели на 9 години по-младия от Брендо Юксел често го подбивали, че няма нужда да бъхти до късно в новините, след като е натрупал повече от завидно състояние. Бъзикът обаче бил твърде черен, предвид пълния контраст във финансовото положение на журналиста и бореца.

 

Докато Брендо натрупа лесни милиони и апетитни имоти от най-доходоносното занимание, Кадриев не е в цветущо финансово състояние, макар и да заработва като водещ в голяма телевизия. Въпреки че журналистът не е лишен от чувство за хумор, точно тази тема хич не му била по вкуса, тъй като сравнението с Евелин Банев решително не било в негова полза. „Хайде стига, може да има бегла прилика, ама чак пък да сме двойници", ядосвал се телевизионерът на задевките на колеги и приятели.

 

Наркобосът пък даже се правел, че не е забелязал очевидната прилика с популярния тв водещ. Със самочувствието на богаташ, Брендо просто отминавал темата с безразличие.