Нова трагедия! Откриха обесен бащата на Валя!

Подозират, че е сложил сам край на живота си

Бащата на медицинката сестра Валя Иванова е открит обесен, научи Burgasutre. Той е намерен в около 16.30 часа днес от свои роднини в таванската стая на къщата си в квартал „Лозово”. Основната версия на полицията е, че той е сложил сам край на живота си. С поредния трагичен инцидент в семейството обаче мистерията около смъртта на Валя се задълбочава.
В момента полицаи работят по случая в „Лозово”. Униформените разпитват роднини на бащата и съседи.
Само преди два дни, на 19 август се навършиха три месеца откакто морето изхвърли трупа на Валя. Идният понеделник пък роднините трябваше да отбележат деня, в който младата жена бе погребана.
Покрай изчезването на медицинската сестра стана ясно, че самоубийствата в семейството й не са рядкост. Преди време бабата и чичото на Валя са се обесили в дома си. По същият начин свърши живота си сега и баща й.
Съмненията около инцидента с Валентина Иванова обаче остават. Делото за смъртта й още е висящо в прокуратурата. Според разпространената преди броени дни информация, държавното обвинение не приключва делото, защото още не е доказано дали в случая става въпрос за самоубийство.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен