Мощни джетове фучат утре в Приморско

Обявяват финалът на първенството JET SKI COMPETITION 2014

Мощни джетове ще фучат утре в Приморско. Състезатели от цялата страна ще премерят сили в последния финален кръг от Републиканското първенство JET SKI COMPETITION 2014. Вече бяха проведени няколко междинни турове в Бургас, Слънчев бряг и Балчик.

Финалната надпревара се провежда под патронажа на кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов. Състезанието започва тази събота точно в 12 часа на плаж „Перла”, а записването ще бъде от 9 до 11 часа същия ден. Участниците ще имат възможността да премерят сили в категориите прав джет (jet ski), седнал джет (runabout) до 200 и над 200 конски сили.

Стартът на състезанието ще бъде даден от кмета на община Приморско, заедно с един от най-екстремните водещи Атанас Михайлов. За доброто настроение на зрителите ще се погрижи рап изпълнителят 100 КИЛА, а зад пулта ще застане Dj Vladislav Rashkov. Красивите момичета от Free Dence Agenci също са включени в програмата и ще веселят зрителите по бански. Организаторите обещават много музика, награди и свежи емоции в съботния ден.

Всички желаещи да се включат в надпреварата могат да се запишат на тел. 0887 722 633 – Тодор Костов, или на място в деня на състезанието.