Димитър Байрактаров ще води листата на Патриотичен фронт в Стара Загора

В четвъртък коалицията ще представи партиите, гражданските организации и сдружения, които я подкрепят за изборите

Димитър Байрактаров е водач на листата на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” в 27 Многомандатен избирателен район Стара Загора.
Байрактаров е завършил съдебно-счетоводна експертиза в Москва  и УНСС – София.  Работил е като финансов експерт. Водещ е на предаването „От упор“ по  СКАТ.  Разкрива десетки злоупотреби при усвояването на европейските средства. През 2010 г. се включва активно в акциите срещу обгазяването на Стара Загора. Организира първите протести срещу енергийните монополисти в  гр. Бургас. През 2011 г. провежда разследване в Гърция, чрез което СКАТ успява да спаси шестимата невинни моряци от кораба „Ина“. Разкрива схемата за изнудване на българските превозвачи в Молдова. В рисковано разследване в Русия показва истината за измамата с „Южен поток“. Води битката за българите, които имат право на руски пенсии.
Водач на листата за област Сливен е Петър Петров – инженер, експерт по програми на Европейския съюз. Завършил химия в Софийския университет и металургия в Химикотехнологичния университет. Владее перфектно немски, английски и руски език. Изработва българска технология за термообработка на стомана в СТАН 300 в Металургичния комбинат - Дебелт. От 1991 г. е бизнес мениджър и консултант на малки и средни фирми. Има дългогодишен опит в работа с неправителствени организации у нас и в чужбина и в международни проекти по програмите на Европейския съюз. Сътрудник на ТВ СКАТ в разследванията на медията в чужбина.
За Ямболски регион водач на листата е Неда Карска – семейна, с три деца. Специалист в сферата на земеделието, дългогодишен земеделски производител. Дълги години води битки срещу несправедливости в съдебната систем . Организатор на редица протести в защита на земеделските производители. Инициатор на протестите срещу претенциите на главното мюфтийство към  Безистена в Ямбол. Областен координатор на ПП НФСБ за обл. Ямбол.
Коалицията „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” днес представи водачите на листи във всички избирателни райони на страната - 31. В тях присъстват хора с биографии, поставили патриотичната идея над личните си амбиции, бе подчертано по време на представянето на кандидатите.
На пресконференция в четвъртък, 28 август 2014 г., коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” ще представи партиите, гражданските организации и сдружения, които я подкрепят в предстоящите избори.