Патриотите обединиха силите си за предстоящата предизборна битка в Хасково

Днес сме се събрали тук за да обсъдим действията си в предстоящата ни битка срещу статуквото и политическата мафия

С приветствие, достойно за истински патриот и родолюбец, в гр.Хасково бе посрещнат Слави Бинев - водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” за 29-ти МИР.  В присъствието на симпатизанти и партийни дейци коалицията проведе първата си среща в Хасково, организирана от координатора за града на патротичното обединение – Кръстьо Кръстев.
„Днес сме се събрали тук за да обсъдим действията си в предстоящата ни битка срещу статуквото и политическата мафия на идните парламентарни избори. Нека обeдиним сили и съберем редиците си в предстоящата ни война с голямата политическа измама, която години наред погубва България.” – призова Бинев, след като се представи и се запозна със събралите се представители и привърженици на „Патриотичният фронт около НФСБ и ВМРО”.
„В името на нашите деди сме длъжни да направим всичко по силите си, за да има достойни хора и истински патриоти в настоящия парламент. Нека това да бъде нашата „Шипка”, защото България заслужава да има достойни представители във властта.”- заяви Кръстьо Кръстев.
Патриотите стартираха с разискване на плана за действие по време на предстоящата предизборна кампания, която ще протече под наслова „България над всичко”. Присъстващите се обединиха около идеята за акцентиране върху патриотични инициативи. На срещата беше обявено наличието на представители на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” с цел разясняване на кампанията във всички общински центрове на гр.Хасково.
На събранието присъстваха представители на ГОРД, сред които бе и председателят – Христо Георгиев, Антон Андонов – областен координатор на ВМРО, Таня Тодорова –Председател на НФСБ за област Тополовград и други.