Цвета Караянчева: Трябва да измъкнем Кърджали от лапите на ДПС

ГЕРБ регистрира в РИК листата си с кандидат-депутати

Партия ГЕРБ регистрира днес в Районната избирателна комисия в Кърджали листата си с кандидати за народни представители.

Пред Bulgariautre.bg водачът на листата Цвета Караянчева каза, че традицията е спазена и както на национално, така и на регионално ниво листата е записана под №1. В листата имаме много хора от общините. Има представители от цялата област. За нас това е ценно, защото всеки един от тях има своите позиции в региона си и може да бъде полезен както на своята община, така и на областта като цяло. Това са доказани професионалисти. Имаме от гражданската квота човек, имаме и хора, които са партийни активисти или членове в партията. За нас беше важно да направим такава листа, която да е съобразена с желанията на нашите структури. Направихме събрание, излъчиха се кандидати и се радвам, че Изпълнителната комисия точно по този начин са преценили да оставят листата. Това е послание към област Кърджали, че възможностите, които имаме са много големи, посочи още Цвета Караянчева.

Втори в листата е общинският председател на партията Илия Илиев. Човек доказал във времето своите качества. Трети е Румен Младенов от община Кирково, бивш училищен директор, четвърти  Фейзи Бекир, общински председател на структурата в Черноочене, на пета позиция е Асен Тюрдиев, общински председател в Крумовград. Шести в листата на ГЕРБ за кандидат-депутати за парламентарните избори на местно ниво е Адам Персенски, директор на многопрофилната болница в Ардино, седма е Шинка Шопова от Джебел, осми Кольо Ангелов, общински съветник в Кърджали и член на общинското ръководство, девети е Неждет Молов, бивш директор на общинска структура по земеделие в Ардино и на десета позиция е Гроздан Колев, познат като бивш директор на Регионалния инспекторат по образованието в Кърджали.
Това е нашето представителство в област Кърджали. Един сериозен отбор от професионалисти – партийни кадри и представители на гражданската квота. Надявам се жителите на Кърджали и областта да припознаят във всеки един от тях своя кандидат и да се надяваме, че на 5 октомври ще се поздравим поне с две места от област Кърджали, каза водачът на листата Караянчева.

Аз никога не бих приела да бъда водач на друго място, защото сърцето ми е в Кърджали. Аз съм започнала от седем години с колегите ми тук и структурите, които изграждахме постепенно. Тук е моят отбор, тук са моите избиратели. Познавам болката на хората в Кърджали и региона и знам как да помогна. Мисля, че това е най-ценното за един народен представител. За мен и за всички представители на партия ГЕРБ, които работим тук- Кърджали е кауза и ние трябва да я измъкнем от лапите на ДПС, категорична бе Цвета Караянчева.


Още четете по-късно в рубриката Интервю