Бирмата си взе Бентлито от Преслава, след като тя го нашамари в The One

След скандалната им раздяла, която завърши с бой в култовата дискотека, бизнесменът си взе ключовете от луксозното возило

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, е пребоядисал розовото Бентли, което бе подарил и впоследствие си взе от бившата му любима Преслава. Младият пернишки милионер купи преди година луксозната лимузина "Бентли Континентал" и веднага даде ключовете на возилото на оборотната певица. Макар Преси да се фукаше с розовото бижу дълго време, то не се водеше нейно по документи, тъй като собственикът си остана Станоев, съобщава blife.bg.
След скандалната им раздяла, която завърши с бой в култовата чалга дискотека The one в Слънчев бряг, бизнесменът си взе ключовете от луксозното возило и го прибра в гаража си.
24-годишният Георги не изчакал много и закарал автомобила в столичен сервиз, за да го пребоядисат в черно. Практичният Станоев решил, че ще му е по-изгодно да смени цвета на возилото и да го остави за себе си, отколкото да го продава, защото ще му вземе по-малко пари. За да зарадва капризната Преси с въпросното возило, той брои около 300 бона.
За новия цвят на автомобила Малката Бирма платил около 20 хилядарки. Веднага след като смени цвета и заличи всички спомени от близо 2-годишната си връзка с изпълнителката на "Дяволско желание", пернишкият бизнесмен не се спря да кръстосва софийските улици и актуалните чалга заведения.
Преди дни Георги отскочи и до Слънчев бряг, където именно в дискотека The One стана място на края на връзката му с Преслава, младежът не спря да купонясва цяла нощ, докато всяка втора песен бе поздрав за веселата му компания.
Междувременно се появи слух, че двамата с певицата отново се събрали миналата седмица. Инициатор за това станала майката на Бирмата Лидия. "Мирът" обаче продължил само 2-3 дни, след което двойката отново се разделила.