Природни катаклизми заплашват планетата

Четири вулкана са на път да изригнат

Природни катаклизми и необичайни аномалии тресат планетата. Учените са разтревожени от необичайните катастрофални явления, които все повече зачестяват напоследък.

Властите в Камчатка предупреждават, че 4 вулкана са на път да изригнат, а природните аномалии се засилват
Преди 3 дни изригна исландският вулкан Бардарбунга и местните власти предупредиха, че има опасност за гражданските полети и небето над Централна и Североизточн Исландия остава затворено за полети на самолети летящи над 5 500 метра. Всички разбират, че природните аномалии на планетата се засилват. Първо се е появил разлом над вулкана и след това в четвъртък започнала да излиза лава от него малко
след полунощ. Разломът е бил с дължина 300 метра.
Излизането на лавата от разлома е намаляло към 3 часа след полунощ, но за самолетите ограничението за полетите е останало в сила до второ нареждане.
И докато медиите съобщават за изригването на исландския вулкан Бардарбунга от полуостров Камчатка руските власти съобщават за започнали процеси на изригване в 4 от техните вулкана там - Безимянний, Каримски, Жупановский и Шивелуч.
Много хора се питат какво се случва с нашата планета? Изригва един вулкан и след него още 4, а преди дни имаше силни земетрсения в Перу (без пострадали), Калифорния (120 леко пострадали) , Турция и Гърция без пострадали и разрушения. Сякаш сеизмичната активност се е активирала за няколко дни.
На всички става ясно, че природните аномалии на нашата планета се засилват. Според някои учени причината е, че вулканичната система на Земята е свързана. Аномалиите обаче може да се очакват да се увеличават, защото както бе съобщено преди време, магнитните полюси са започнали да се преместват и това може да се определи като причина за тях. Въпросът е само за тяхната честота, дали ще стават за по-дълъг или по-кратък период от време. А самите вулкани представляват прекрасна гледка за тези, които търсят приключения.
Дори и да са най-безобидни изригванията на вулканите, важното за всички нас е, че за природните аномалии е предсказано в Библията макар с няколко думи само и се отнасят за време като нашето, когато политически се подготвя въвеждане на нов световен ред с участието на религиозни водачи като папата. Засилва се умишлено заплахата от ислямистите, за да има повод за въвеждането на този ред и всичко върви по план, както е описано в книгата Откровение и ние сме свидетели на изпълнението на пророчествата за времето, в което живеем – преди Второто пришествие. Остава само да четем повече тази книга и да се интересуваме от вестите в нея за нашето време и за нас, за да не се окажем изненадани и неподготвени.