Шест оръжия срещу магии и лоши енергии

Вижте как можете да се предпазите от зли сили

Магиите съществуват и в това вече никой не се съмнява. Много учини по света са доказали, че мистичните магии, всъщност са лоша и силна енергия, целенасочено изпратена към определен човек. В това няма нищо свръхестествено, а всичко почива на физични закони, макар те да са слабо познати.

Магиите със сигурност съществуват и могат да бъдат много опасни. Но пък има и ефикасни начини да се предпазим от тях. На първо място най-важното е вярата ви да не допуска, че чуждото влияние може да е по-силно от вашата защита. Просто бъдете неуязвими и вярвайте, че сте недосегаеми за злите енергии.


Ето и другите изпитани оръжия срещу магиите:


1. Носете със себе си осветен кръст – желателно е да докосва кожата ви, защото така ще има достъп и до някоя от чакрите. Символът ще бди над вас и ще държи негативната енергия надалеч.

 

2. Не давайте дрехи на хора, за които се съмнявате, че имат лоши намерения. Желателно е въобще да не го правите, ако не са ви достатъчно близки. Вместо да се чудите как да се предпазим от магии, ще си спестите поне един риск.

 

3. У дома не бива да допускате всеки. Зли гости биха използвали възможността, за да ви навредят.

 

4. Винаги бъдете нащрек, когато насреща ви стои човек, който не иска да ви гледа в очите. Ако вътрешно изпитвате напрежение след срещата, ограничете контактите си с него. Вземете душ и отмийте насъбраната емоция.

 

5. Урочасването също е магия. Сложете си червен конец на ръката.

 

6. Кръстосайте си ръцете и краката, когато се налага да общувате с неприятни за вас личности. След като усетите, че те са такива, оградете се и с кълбо от светлина, което ще го играе като щит срещу околните. Можете също така да съберете палеца и показалеца си, образувайки кръг.