Кой отказа на Соц Брадъра?

Някои от звездите си направиха ПР, други искат повече, а трети нямат мерак да стават за резил.

В последните дни медиите се надпреварват да спрягат имената на две дузини местни знаменитости, които ще се лишат от личен живот за два месеца в името на дребна сума, недостатъчна дори за хубав автомобил, ето обаче и имената на тези, които отказаха да се излагат за жълти стотинки в риалити шоуто на NOVA.

Гримьорът Бони

По-известен като Мис Бони, гримьорът на звездите отказа на продуцента Радо Тушев да заеме ролята на интригант и критик на звездите в къщата. Своенравният артист не само, че не се поблазнил от дребните пари, които му предложи, а освен това изразил нежелание да играе роли спуснати му „от горе”.

Сашо Майонезата

Спряганият за майонезен бос Александър Найденов заявил на всеослушание, че въпреки апетитното предложение, няма да влезе в Къщата. Многото фирми, които управлява били основната причина, която го накарала да пореже мераците на продуцентите.

Криско

Скандално известният рапър от Габрово поискал 200 хиляди след предложението да влезе, но продуцентите били склонни само на половината от парите. Компромисен вариант бил съвместният продукт между Вип Брадър и Криско, кавър на песента „Идеал Петроф” заснета в Къщата.

Мариан Вълев

Един от най-желаните участници за кастинга на новия „Вип Брадър” е варненецът Мариан Вълев. Актьорът, който възроди славата си с участието си в сериала „Под Прикритие” в ролята на Куката не се чувствал достатъчно Вип за да влезе с другите. Това изтъква самият той пред „Стандарт”, но истинската причина е може би в ниския хонорар, най-вече, твърдят запознати.

Рут Колева

Според някой от жълтите издания певицата Рут Колев била отказала 200 бона за участие в соц сериала Вип Брадър. Според нас обаче това е зле скалъпен опит на ПР-ката на певицата да й вдигне цената за участия в клубовете.

Нона Йотова

Същата цена отказала и позабравената певица и актриса Нона Йотова. Според запознати с ценообразуването и бюджетите на риалити форматите през този сезон, за любимата на бившия секретар на МВР Богомил Бонев никой не би предвидил такъв хонорар.

Мис Джуки и Мис Силикон

Двете приятелки и за кратко водещи на рубриката „Мис колегия” в спряното от ефира на ТВ7 „Комисията Павлов”, Габриела Радославова и Джулиана Гани също са попарили мераците на скаутите от Вип Брадър. Едната не се съгласила да бъде скандална и провокативна за предложената сума, а другата искала да си гледа щастливия семеен живот с гаджето си.

Според други жълти издания още две известни красавици са върнали офертата на Випаджиите.

Това са Венета Харизанова и Цеци Красимирова, за едната се предполага, че е останала лоялна към екипа на Слави Трифонов, който често разкрасява предаванията си с нейното присъствия, а за живеещата в Барселона Красимирова, е ясно, че отдавна е загърбила живота и кариерата в родината.

Висящ остава въпроса с участието на Евгени Минчев в предаването. След като успяха да го кандърдисат да участва, продуцентите го изтърваха, след като лорда побесня от слуховете за евентуалното влизане на певицата Камелия Воче, с която светския лъв разпиля тенджерите преди време, заради неизчистени финансови отношения между двамата.

 

Вижте хонорарите на звездите в следващият сезон на Вип Брадър, ТУК!