Кой и Защо влиза в СОЦ Брадъра? (ЧАСТ ВТОРА)

Номенклатурни държанки и актуални плеймейтки ще се въртят около майонезен бос

След като разгледахме „тоталитарната” обстановка в къщата на „СОЦ БРАДЪР” и двама от бъдещите квартиранти Иво Аръков и Йорданка Христова продължаваме напред.

Камелия Тодорова е известна с бунтарското си поведение и емигрантско минало. Въпреки, че се увлича от джаза, смятан за музика на упадъчния капиталистически строй, галеницата Камелия получава много възможности за изяви през комунизма, но в крайна сметка се жени за немския гражданин Майкъл Кунтсман и емигрира.

Мнозина наблюдатели обаче подозират шпионска конспирация в цялата история около Кеми Тодороу, поради честото присъствие на съпруга й в страна още от времето на соца, а после и близките му връзки с БСП, и я обвиняват в двойно агентурно минало.

Друга евентуална интрига, свързана с Тодорова, може да се завърти около съдията от Х-Фактор с нрав на питбул, Саня Армутлиева. Всеизвестен факт, е че Саня е откраднала съпругът на Кемито, докато му била секретарка и така се издигнала в музикалните среди, разрушавайки брака на джаз певицата.

От двете музикални легенди, Йорданка Христова и Камелия Тодорова най-вероятно се очаква да възродят именно този тоталитарен дух от 70-те и да напълнят ефира с разкази за слънчевата ера на социализЪма и комунизЪма, когато са били прими на режима.

Контрапункт на естрадната музика от края на века и нейните представителки в Къщата ще бъде фолк певицата Кали.

Кали е родена през 1975 година и е поживяла 13 години под строгия поглед на Тодор Живков и дори може би е била чавдарче и пионерче. Не е изключено да прелетят искри между тези три дами, но винаги готовата за купони Кали по всяка вероятност ще успее да спечели симпатиите им с веселяшкия си нрав.

Безбройните любовни афери на фолк певицата също ще лъснат, но това едва ли я притеснява, защото тя винаги успява да извлече полза от ситуацията и се нагажда към случващото се около нея.

Двама колоритни мъже, родени преди нежната революция, Тити Папазов и Влади Въргала също са обявени като евентуални съквартиранти.

От Влади Въргала можем да очакваме само весели и позитивни моменти и със сигурност парите, които спечели ще инвестира в някой шантав и оригинален филмов проект. Зевзекът ще забавлява аудиторията и съквартирантите със смешни вицове, но по всяка вероятност ще има и солени шеги на гърба на някои от по-младичките дами в образцовата листа.

Нервакът Тити Папазов, може би ще бъде център на циклон с високо атмосферно налягане и ще изригва като исландски вулкан по време на активен сезон. Горещо се надяваме, че продуцентите са предвидили симултанен превод в ефир, защото всички знаем, че когато Тити се запени никой не знае на какъв език точно го прави. Спортистът е готов да спори  по всички теми, тъй като се чувства всестранно надарен и  компетентен. Навикът му да налага мнението си на всяка цена едва ли ще се понрави на останалите в къщата.

Ива Екимова

Вдовицата на легендарният музикант Дими е родена през 1976 година, така че тя също е намазала малко от живота в комунизма и е пряк свидетел на прехода. Дамската аудитория харесва Ива и нейният мироглед за живота. Предполагаемата роля на вечно усмихната чаровница е на балансьор в Къщата.

Следващите известни имена, евентуални обитатели на най-наблюдаваната къща в страната са родени след прехода и са деца на демокрацията. Повечето от тях сигурно не знаят нищо за Людмила Живкова, Леонид Брежнев и асамблея „Знаме на Мира”.

Иво Аръков, Ели Гигова, Елена Кучкова са част от младите „звезди”, които ще търкат задни части в луксозното си ТВ убежище.

Както вече уточнихме интересчията Аръков ще гледа да се закачи по традиция към дамите в третата възраст, но дали ще устои  на изкушението да завърти главата на друга милионерска дъщеря. Какво по-логично продължение след Мика Стоичкова, Иво да „удуши” богаташката щерка  Ели Гигова.

Ако се прицели толкова високо, Ивчо ще падне много лошо, коментират светските клюкари. Да не забравяме, че бившо гадже на Ели е доказан мъжкар като Петко Димитров, а и вкусът на Гигова е далеч от това, което представлява каръчето.

Елена Кучкова

От друга, има страна голяма вероятност плеймейтката Кучкова да си допадне с плебейчето Аръков, тъй като и двамата са си лика прилика.

Двамата провинциални златотърсачи биха могли да обединят сили в общата цел, да станат малко по-известни и да задушат „нещо” финансово красиво.

Иначе предполагаемата роля на Елена Кучкова е да флиртува и дразни с пищни форми и нисък интелект участници и зрители. Плеймейтката се прочу и покрай връзката си с политика Ангел Джамбазки, чието индиректно участие във формата е неизбежно, имайки предвид предстоящите парламентарни избори.

Ели Гигова

Ели Гигова е дъщеря на богати родители амбицирана да твори телевизионна кариера. Досегашните й опити не са много успешни и отчаяната стъпка през прага на образцовия дом показва безнадеждната амбициозност на разглезената наследница. Очакваме ролята й на пълнеж бързо да се изчерпи и Гигова да влезе в остър пост тоталитарен конфликт с останалите жени в шоуто.

Вчера изтече и новината, че един от анонсираните участници Евгени Минчев се е отказал от участието си. Той бе сред сигурните съквартиранти и се очакваше да бъде колоритен образ заради острия си език.

По традиция продуцентите вкарват някой скандален гей образ, който би трябвало да внесе повече интрига във формата. На романтична мъжка любов в ефира едва ли може да се разчита, както беше между Азис и неговия любим Китаец преди време, но пак имаше шанс Лорд Минчев да завърти главата на Иво Аръков, ако това вече не се е случило.


Вчера обаче стана ясно, че Минчев остава извън Къщата. Той потвърди това и с остър статус в социалната мрежа.


"Хайде, без мен във VIP Brother, в който има и не толкова ВИП. Чувам, че една крадла, дрипла и просякиня също ще е там. Вземете си я, да ви носи късмет", написа светският хроникьор.


Веднага тръгнаха и догадки коя участничка в реалитито е мишена на гнева на Лорда в социалната мрежа.


По-късно той дообогати нейния образ - "Госпожата, която от VIP Brother искат да вкарат в Къщата, има тарифа за "ужилване" на приятели и случайни наивници между 500 и 1000 лева. Поплаче ви, поплаче на рамото, след което си оставате без дадените пари".

Най-вероятно става въпрос за певицата Камелия Воче, защото всеки уважаващ себе си активист от столичния „Хай Лайф”  знае, че двамата с ватмана имат неуредени финансови отношения.

Жалко наистина, защото Женя можеше да придаде неповторим чар на играта, но продуцентите са подготвени за изменчивия характер на Близнакът Евгени Минчев, припомням, че преди време, той пак отмени поети ангажименти към същото предаване.

Ако това е, което е разгневило нашенския Лорд, то значи че стана ясна още една участничка в предаването, Камелия Воче. Информацията за нейното участие изтече именно от ефира на NOVA където главният редактор на LoveStyle, Антон Стефанов бе изнуден от Милен Цветков да издаде още едно име. Именно нейното име е разгневило паркетния лъв Минчев. Неразбирателствата на мадам Воче с бившия ватман са още едно доказателство за противоречивата личност на гласовитата певица. Жълтата преса изобилства със скандални разкрития около нейното име, а ние можем само да гадаем, кое е истина и кое не.

Екипът на Българияутре.бг  искрено вярва в благоразумието на продуцентите, които ще жертват пеещата  готвачка Воче в името на по-интересният Лорд фон Бул.

Очаквайте и последна част с евентуалните участници, Албена Вулева, Емил Велев – Кокала и Александър Найденов – Сашо Майонезата.

Към Първа Част, тук!