Галя Георгиева: ГЕРБ ще работи за стабилно управление на България

Предстои исторически избор за страната ни на 5-ти октомври

ГЕРБ ще работи за стабилно управление на България. Страната ни трябва да върви към стабилност, защото само стабилно управление, може да доведе до развитие и растяща икономика. Това заяви кандидатът за народен представител от София-област Галя Георгиева пред жителите на Община Горна Малина, съобщиха от пресцентъра на партията.

На събитието присъстваха кандидатите за народни представители д-р Иван Стойнов, Лидия Николова, Ирена Коцева, Валентин Милушев и Николай Стоилов. Пред жителите на Горна Малина Ирена Коцева подчерта, че по време на управлението на тройната коалиция - БСП, ДПС и Атака страната загуби доверието на партньорите ни, загуби и време - време за развитие, време за градеж.

През тази една година бяхме свидетели на изключителен реваншизъм, допълни Коцева. Тя призова жителите на Горна Малина да гласуват с номер 9 в бюлетината на 5 октомври, за да не се повторя тази пагубна за страната ни година. Кандидатът за народен представител от Горна Малина Николай Стойнов заяви, че предстои исторически избор за страната ни на 5-ти октомври и, че ПП ГЕРБ е единствената партия, която може да върне доверието на Европа в България.