Организацията на ПП ГЕРБ - Пловдив в "Източен" раздаде курбан за здраве (СНИМКИ)

По случай светлия християнски празник Малка Богородица

Кметът на район "Източен" в Пловдив и седми в листата на ПП ГЕРБ – Пловдив - град за предстоящите парламентарни избори Петър Петров заедно с кандидат - депутатите д-р Иглика Казанджиева и Ели Дачева – ръководител на младежката структура на партията, присъства на  богослужението в църквата "Свети Пророк Илия" по случай светлия християнски празник  Рождество на Пресвета Богородица. Те се помолиха за здраве, закрила и благоденствие на целия български народ.

"Малка Богородица е голям християнски празник, а още от основаването си ГЕРБ отстоява християнските ценности. По традиция засвидетелстваме своето уважение към единствената православна църква в района, възстановена при управлението на ГЕРБ в района с помощта на дарители ". С тези думи Петър Петров се обърна към миряните, на които беше раздаден курбан, осигурен по инициатива на районната организация на ПП ГЕРБ в район "Източен".

На ритуала присъства и една от емблематичните пловдивски личности от първите години на демокрацията и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски, сега общински съветник и председател на Политически клуб "Разум". 

"Вече шеста година и в Общинския съвет, и на всички избори подкрепяме ГЕРБ - без уговорки за служби и постове. На предстоящите избори за 43-то Народно събрание отново подкрепяме дясната партия ГЕРБ и се молим за категорична победа с пълно мнозинство", заяви Гърневски.