Стара Загора утре: 11 септември

Времето: През нощта облачността ще намалее до предимно ясно време. Утре ще бъде предимно слънчево. Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще бъде намалена. След обяд по-значителни временни увеличения на облачността ще има над Западна България и на отделни места, главно в планинските райони, слабо ще превали. Температурите ще останат без съществена промяна и максималните ще са между 25° и 30°.

Предстоящо:
-09.00, Сесия на Общински съвет Стара Загора. Съветниците ще гласуват градският транспорт в Стара Загора да стане изцяло общинско предприятие чрез преобразуването на общинското дружество „Тролейбусни превози” в „Тролейбусни и автобусни превози”.
Ще бъдат закупени и 50 нови автобуса с цел осигуряване на по-удобен и по-качествен градски транспорт.

-10.00, Сесия на Общински съвет Казанлък. Поемане на краткосрочен дълг формиран от безлихвен заем от Централния бюджет с максимален размер 5млн. 845 хил. лв. е най-важният въпрос, сред общо включените в дневния ред. Съветниците ще гласуват декларация относно претенциите на казанлъшкото читалище „Искра” за заплащане на наем от Общински театър „Любомир Кабакчиев.

-19.00 ч. Драматичен театър „Гео Милев”, камерна зала. „Кълбовидна мълния" - Премиера от Иван Радоев, постановка Ивалин Димитров, художник Златан Дрянов, участват: Георги Райчев и Миленка Сотирова
Една драматична комедия за хората, загубили смеха си... За желанието да станеш и невъзможността да бъдеш... За срещите и разминаването... За един незабележим, съвестен и тих подчинен, за една мушица зад перде, за една точица, която понякога е способна да сложи точка... История за една кълбовидна мълния, която влиза през прозореца и ни кара да си спомним кои сме...