Интер Експо Център приветства всички състезатели

Да, ще говорим за състезателите

Здравейте, състезатели,

След като финишират, те не могат да изтрият широката усмивка от мръсното си лице, изгоряло на очила и набито с кал и насекоми. Тяхната голяма страст е да усещат живота като за първи път. Дишат на скорост.
Да, ще говорим за състезателите. За фрийрайдърите, онези, които предпочитат да карат планински и пистови автомобили извън отъпкания от машини терен. Те се наслаждават на черни пътища и пътеки, минават през речни корита, скали, пясък, чакъл, кал и сняг. Защото основният магнит за тях са превозните средства и силното усещане.
За да се докосне до манията на любителите на екстрема изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“  ще се превърне в терен за състезания и демонстрации на превозните средства.
Поредното издание на изложението ще се проведе в дните от 24 до 28 септември, като някои от атрактивните автомобили ще бъдат показани в изложбената зала през първите дни. А на 27 септември с изкарването им на открити площи ще се даде старта на шоу програмата, която ще продължи до 14:00 ч. на 28 септември.
Дата: 27 септември
Място: Интер Експо Център
10:00 - Откриванe
28 септември, 14:00 – Закриване
Станете част от демонстрациите на състезателните машини в съответните категории -автокрос, рали крос, тунинг, пистов и планински шампионат на 27 септември. Ще имате възможност да разгледате превозните средства и да се насладите на шоу програмата. Същевременно ще може да зададете всички въпроси, които имате, както и да получите ценни съвети.