Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с инициативи в столицата

Днес кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София ще проведат редица инициативи в столицата. Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще участва в спортен турнир по футбол на игрището пред парк-хотел „Москва“ в район Изгрев от 11 часа, съобщиха от пресцентъра на партията. В 13:00 часа той ще разговаря със столичани в предизборна шатра, разположена срещу пазара в кв.“Мусагеница“. Ненков ще представи основните приоритети от управленската програма на ГЕРБ пред гражданите в отворена приемна на бул.“Братя Бъкстон“ 30 от 15 до 17 часа.

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 23 МИР Димитър Главчев ще отговаря на въпроси, свързани с програмата на партията, от 11 до 14 часа на открита приемна на входа на „Южния парк“ от страната на бул. “Гоце Делчев“.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще представи управленската визия на партията пред гражданите от район „Сердика“ в открита приемна в градинката на „Майчин дом“ от 13:00 часа. В 15:00 часа Бъчварова ще разговаря със столичани на пазара „Димитър Петков“, а от 17:00 часа ще проведе срещи с живеещите в район „Искър“ в предизборна шатра на ПП ГЕРБ, разположена в парк „Езерото“, жк.“Дружба-1“.

По случай християнския празник Кръстовден кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от 25 МИР Христо Гаджев ще участва в традиционно раздаване на обредни питки от 10:00 часа в градинката пред храм „Св. Климент Охридски” в столичния квартал „Люлин”. Кандидат-депутатът от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов ще разговаря с граждани в открита приемна на бул.“Монтевидео“, до търговски комплекс „Дайски“ от 16:00 часа. Акценти от управленската програма на ПП ГЕРБ ще представят пред столичани и кандидатите за народни представители за 25 МИР Биляна Бекова, Мариян Живков, Лилия Тирков и Людмил Асенов в предизборна шатра, разположена в парк „Св.Троица“ и спирка „Вардар“ от 12 до 17:00 часа.