Кандидат-депутатите от ГЕРБ с инициативи в столицата

Първата стартира в 11.00 ч. в квартал „Лозенец”

Днес кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23, 24 и 25-и МИР ще проведат редица инициативи. Водачът на ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Емануела Спасова ще съдействат за осигуряване на дарение на книги в читалищата „Г. С. Раковски“, „Пробуда“ и „Пенчо Славейков“ в столичния район „Лозенец“ от 11:00 часа.

В 14:00 часа Ненков, заедно с кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР Емануела Спасова, Данаил Кирилов, Георги Георгиев и Роман Ангелов ще представят основни акценти от управленската програма на ГЕРБ пред столичани на открита приемна, разположена пред „Сити Център“.

От 16:45 водачът на листата на ГЕРБ за 23 МИР ще участва в среща с Парламентарната асамблея на Съвета на Европа относно предварителната наблюдателска мисия за парламентарните избори в зала „Пирин“ на хотел „Шератон“.

В 19:00 часа Ненков и кандидатите за народни представители Борис Грозданов, Петя Белелиева и Лилия Борисова ще проведат среща с обществеността в село Мърчаево в народно читалище „Светлина“, на ул.“Зюмбюл“1.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР Димитър Главчев и д-р Антон Живков ще разговарят с граждани на предизборна шатра пред пилоните на НДК от 11:00 до 13:00 часа.

Водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще представи акценти от управленската визия на ГЕРБ пред столичани на открита приемна в 15:00 часа пред МОЛ-София (вход от бул .“Опълченска“). От 17:00 часа Бъчварова ще отговаря на въпросите на граждани на предизборна шатра на ГЕРБ, разположена на пазар „Герена“ (вход от ул. “Тодорини кукли“).

В столичния парк „Заимов“ от 16:00 до 18:00 часа кандидатът за народен представител от ГЕРБ за 24 МИР Веселин Вучков ще запознае столичани с основните приоритети от управленската програма.

По традиция представители на ГЕРБ ще присъстват на благотворителен концерт, организиран от Столична Община от 19:00 часа в зала 1 на НДК. На мероприятието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София Красимир Велчев, Валентин Николов, Евгения Алексиева, Джема Грозданова, Валентина Симеонова, Лъчезар Иванов, Стефани Михайлова, Георг Георгиев и Михаела Иванова.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Тодоранов и Анна Александрова ще проведат среща с председателя на Асоциацията на пострадалите от катастрофи Владимир Тодоров в 13:00 часа на ул. “Лайош Кошут“16, ет.1.