Сватбата на Джордж Клуни ще бъде огласяна от Андреа Бочели

Актьорът не желае голяма церемония

На сватбената церемония са поканени само 60 гости. "Джордж искаше само истинските си приятели и семейството", заявява близък на младоженците. Все още не е ясно дали на сватбата ще присъстват звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли.

Празненството ще започне на 26 септември с неформална вечеря в хотел Cipriani в Италия, където цените на апартаментите започват от 1490 долара на вечер. На следващата сутрин 53-годишният Клуни и 36-годишната му годеница в официално облекло ще се насочат към луксозния хотел Aman Canal Grande Venice, където ще си кажат "да" в 11:00 часа. Построен през 1550 г. 7-звездният хотел, разположен на площад "Пападополи", разполага с 24 стаи на цени от 1000 до 3200 долара на нощ и има едни от най-добрите гледки на града.

"Всичко е направено с класа", каза източникът, като разкри, че сестрата на Амал Тала най-вероятно ще бъде кумата на двойката, а кумът ще бъде приятелят на актьора Ранди Гербер. Ще има както италиански, така и ливански ястия, тъй като булката е родом от Бейрут. Забележително е, че въпреки богатството на Клуни на стойност 180 милиона долара, семейството на Амал поема огромна част от разноските по сватбата, добави вътрешният източник.

Роклята на Амал най-вероятно ще бъде на Александър Маккуин, който уши сватбения тоалет на съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън. Папараци хванаха булката да прекарва час и половина в офиса на марката в Източен Лондон заедно с майка си - уважавана журналистка Бариа Аламудин. Междувременно Ранди бил забелязан да зарежда на частния си самолет в Лос Анджелис повече от 50 бутилки текила "Casamigos", която произвежда заедно с бизнес партньора си Джордж Клуни.