Цветан Цветанов: Опонентите ни залагат на популизма, ГЕРБ прави реална политика

Заместник-председателя на ГЕРБ се срещна със симпатизанти в Крумовград

Политическите опоненти на ГЕРБ нямат програми, те залагат на популизма и на празните обещания. Целта им е ниска избирателна активност, хаос и запазване на задкулисието. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в Крумовград.

Пред местните граждани Цветанов подчерта, че само ГЕРБ работи за стабилна България и прилагане на реални политики в полза на хората. „ГЕРБ управляваше 4 години в условията на тежка финансова криза и въпреки това успя да постигне много за подобряване на инфраструктурата и регионалното развитие. Кабинетът Орешарски обаче направи така, че да не можем да се възползваме от европейската солидарност“, припомни заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов посочи, че за една година съседна Румъния е привлякла 10 пъти повече инвестиции от България. „Задачата ни е самостоятелно управление, за да върнем доверието на Брюксел и да възстановим усвояването на европейските средства. БСП и ДПС се подиграха с българските граждани, тяхна е вината за проваления 25-годишен преход. Коалицията с тях е невъзможна“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Местните хора му благодариха за изграждането на пътя от крумовградското село Аврен до гръцката граница през мандата на ГЕРБ и настояха за отварянето на локално КПП, за да могат жителите на района да пътуват свободно и да се развие регионалната икономика, защото това е най-близката връзка към Беломорието. „С номер 9 в бюлетината към девета поредна победа за ГЕРБ“, призова Цветанов в края на срещата.