Младежите на "Берое" надиграха без проблеми „Локомотив“ Пд с 4:0

Зелените доминираха от първата до последната минута

Младежкият състав на „Берое“ до 21 години, се наложи днес с категоричното 4:0 в двубой от IX кръг на шампионата.

Момчетата на Иван Гаджев и Атанас Рибарски бяха абсолютни доминанти през целия двубой и трудът им се увенча с успех, коментира Beroe.bg.

В деветата минута Денислав Димитров центрира в пеналта, където стражът на „Локомотив“ изпусна топката при опита си да я улови и тя попадна в Никола Грозданов, който вкара кълбото в опразнената врата за 1:0.

В 26-ата минута резулатът бе удвоен. Александър Манолов завърши атака, развила се по левия фланг, с диагонален удар от малък ъгъл, но стражът успя да парира. Топката попадна в Кирил Личев, който от близка дистанция покачи на 2:0.

В 63-ата минута Никола Грозданов организира страхотен пробив по десния фланг, завършил с успореден на голлинията пас към непокрития Даниел Стефанов, който засече кълбото с крак от непосредствена близост, но не успя да намери очертанията на опразнената врата.

Четири минути след това Никола Грозданов и Кирил Личев си размениха подаване, за да може последният да стреля от границата на пеналта, но стражът на гостите прояви завиден рефлекс и изби.

В 77- ата минута Жюлиен Бенков намери по страхотен начин откъсващия се от отбраната Емих Ахмед, който напредна няколко метра и завърши рейда си с техничен залъгващ удар в мрежата на гостите – 3:0.

В последната минута на редовното време Емин Ахмед пое добра атака по левия фланг и я завърши с прехвърлящ удар над Георги Петров. При ситуацията Иван Камов и Георги Арабаджиев не се разбраха и първият вкара топката в собствената си врата – 4:0.

След този двубой възпитаниците на Иван Гаджев и Атанас Рибарски се изкачват до четвърто място във временното подреждане с актив от 14 точки, а в следващия кръг на първенството гостуват на ЦСКА в София на 30-и септември от 17 часа.