Наско Месечков си призна: „Спал съм с мъже”, ред е на Иво Аръков

Тайните, които звездите споделиха, бяха определени от Евгени Минчев като лицемерие

В понеделничния лайф на „Вип Брадър” бе показано как звездните съквартиранти се отзоваха на предизвикателството да разкрият лични факти и подробности от интимен характер от своя живот. Ето най-съкровените тайни, които не знаехте за родните звезди.

Жени Калканджиева разкри, че е специалистка в секса и с Тачо са правили групов секс. Шестата по красота в света призна, че не е ревнива, не се е ядосала на изневярата на мъжа си, а на това, че последна е разбрала и цялата история е станала публична. За „съперницата” си Линдарева, тя каза, че не я харесва.

„Мистър България” 2009 Мартин Мартинов, от своя страна, хвърли бомбата, че е бил гадже с Жени Калканджиева преди тя да срещне съпруга си Тачо. Самата Жени отрече да е имала връзка с него преди три дни в предаването „Голямата уста” пред Венета Райкова. Освен това той пожела да отрече слуховете, че е гей и подчерта, че не се е разделил с годеницата си защото е стрийптизьор, както пишела жълтата преса.

Йорданка Христова си призна, че дъщеря й харесва жени и подчерта, че я обича и българинът трябва да се научи да приема различните.

Зорница Линдарева разказа как майка й е инвестира във силиконовият й бюст, който вече е на десет години, довери, че е била платена компаньонка и обича семейни мъже.

Елена Кучкова потвърди слуховете, че ходи с политик, но той не е семеен, а отдавна щастливо разведен. Смята, че е най-красивата.

Влади Въргала разясни семейните си проблеми и тези с алкохола, като призна, че е намерил смелост във вярата и е спрял цигарите и пиенето след като се е заклел.

Кали потвърди слуховете, че е изневерявала, но тайната която никой не знаеше, е че е изнасилвана два пъти.

Наско Месечков разплака съквартирантите с признанията си за борбата си с рака, спомена, че е бил влюбен в Мика, думите му бяха подложени на съмнение от оценяващите Венета Рйкова и Криси Пастрашкова. Аплодисменти предизвика откровението, че е спал и с мъже, но се оправда, че е било в опит да открие себе си. кога ли Иво Аръков ще признае гей похожденията си.

Очаквано Иво Аръков не каза нищо за историите около себе си, което може да се определи като страх от истината.

Това бяха едни от най-ярките откровения, останалите признания на участниците не бяха показани, предполагаме заради това, че не са казали нищо истинско и лично.

През цялото време порядъчно почерпения Евгени Минчев подвикваше фъфлейки „лицемерки” и „Толкова лъжи не съм чувал на куп през живота си!”. Самият той обаче не разказа нищо, което зрителите да не знаят освен, че е правил секс за пари.

Упрекнат от съквартирантите да престане с подвикванията си, той нападна Жени Калканджиева и Тачо като ги обяви за лицемери и лъжци, отговорът беше „Да го духаш!”, но Лорд Минчев не се спира пред нищо след третата чашка и атакува доскорошната си дружка от „Политбюро”, Йорданка Христова.

Евгени Минчев изригна наричайки я тоталитарна галеница, социалистическа певица и комунистическа снаха като през цялото време блъскаше картонени кубове от декора към нея. Прочутият ПР обаче прекали след като „бръкна” с осолен пръст в раната намеквайки за хомосексуалността на нейната дъщеря с думите „майка на лесбийка” и за втори път в рамките на няколко минути „светския лъв” с пазарджишки маниери бе пратен да прави фелацио някъде.

След  ескалацията на Минчевата злоба той започна да псува и обижда всички съквартиранти наред и заради обидното му поведение току що успешно спечеления бюджет бе отнет от „Вип Брадър” като наказание.