Нежният Иво Аръков вече си уредил победата в Соц Брадъра?!

Съгласил се да остане до края само ако излезе последен от Къщата

Сексуално неразбраният Иво Аръков е предизвестеният победител в новия сезон на Вип Брадър, твърди „Блясък”.

Гордостта на Белослав внимателно притеглил позитивите и негативите от влизането в играта и решил, че и тук ще може да си оплете кошницата.

Както истински соц кадър Ивчо се договорил с продуцентите да блесне в най-добрата си светлина и да се изкара жертва на нападение поръчaно от бившата си приятелка Мария Илиева пишат още от HotArena.

Голямата му любов, Мика Стоичкова, също щяла да се появява в лайфовете за да го защитава и да хвърля още кал, опитвайки се да прикрие истинската причина и поръчителят на покушението над любимия й гей.

За да си осигурят двумесечното шоу с участието на пишман актьорчето,  от номенклатурата на Брадъра му обещали победата, но само ако стои мирен и изпълнява нарежданията "от горе" до края. В замяна на послушанието бившият Стоичков зет щял да спечели передачата и да се титулува „Най-Вип сред Виповете” или "Най-соц сред Соцовете".

Учудени от бързата смяна на телевизионните лагери, от bTV към NOVA, клюкарите разпознават така наречената "телевизионна проституция" в постъпката на белославския Ромео. Според тях лошият имидж и още по-лошата игра на Каръчето са причината bTV да ударят „черен печат” в ТВ паспорта на бикънекта и той предвидливо да се прехвърля към по-свободомислещата и демократична NOVA, където хомосексуалните наклонности и скандалните връзки не са проблем за шефовете.

Както винаги нежния Иво потърсил на „хляба мекото” и отново решил, че по начин достоен само за магистралните жрици на любовта ще се добере до поредния успех и победата в предаването.

Други столични културтрегери намират гей нишка в номенклатурната история и смятат, че моделчето за пореден път е отскочил на другия бряг за да плени определен нежен телевизионер и така си е осигурил триумфа предварително, използвайки слабите ангели на някой от шефовете в шоуто.