Зумба фиеста в навечерието на празника на Добрич

Релакс преди празника

За пореден път Община Добрич, Младежки център "Захари Стоянов", Арт център "Палитра" и клуб "Алегрия" организират зумба маратон на 24-ти септември  от 18.00ч. на площад „Свобода”.

И този път ще бъдат представени всички видове зумба  - Зумба Тонинг (с леки тежести - маракаси); Зумба Голд (специална програма за хора в напреднала възраст и с двигателни проблеми); Зумба Кидс (забавление за деца); Зумба Сентао (наш партньор е стола); Зумба Степ (най-новото в програмата ). Демонстрациите ще се водят от лицензирани инструктори от Варна, Казанлък, Русе, Сливен и др.

Мероприятието е част от отбелязването на 10 годишния юбилей на латино клуб "Алегрия" към Общински младежки център "Захари Стоянов" с ръководител Стоян Стоянов, който е и първият лицензиран зумба инструктор от Добрич.

На партито  може да се включи всеки, без значение от пол, възраст, килограми и дали се е занимавал с какъвто и да е спорт или танци преди това. Необходимо е само да се следва инструктора и да сме с подходящи спортни дрехи и обувки.

На сцената ще бъде поставена кутия, в която всеки желаещ може да помогне на пострадалите от наводнението през месец юни детски градини №23 и №24.