Голи фризьорки хващат ножицата в Гърция за 2000 евро

Идеята тръгва от Австралия и вече стъпи в Гърция

В гръцкия град Патра подстригването вече ще е секси, пише „Български новини”. Става дума за фризьорски салон, който ще се обслужва от полуголи фризьорки. Това е първият салон в Гърция, където нежни девойки в оскъдно облекло ще предизвикват сърцебиене на клиентите, докато ги подстригват или бръснат. 

Салонът ще отвори врати за Коледа. Идеята е на бизнесмена Ангело Нифорас, а самият той призна, че я е заимствал от Австралия. Секси салоните ще приемат с предварителна уговорка. Всичко около помещения и оборудване вече е готово, търси се персонал.  Затова бизнесменът е публикувал обяви по гръцките вестници с обещание за голяма заплата. “Търсим добре изглеждащи момчета над 18 години, с фризьорски уменията за работа в най-горещата бръснарница в Патра. До 2000 евро на месец за заплати. ”

В ръцете на собственика са достигнали вече десетки автобиографии от заинтересовани и загрижени да минат през прослушвания дами. ” Това се случва. Нови фризьори и стилисти искат да работят. В момента сме в процес на избор “, отбеляза Ангело Нифорас.