Кандидат-депутатите от ГЕРБ с предизборни инициативи в столицата

Те ще се срещнат с жители на няколко квартала

Днес кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат предизборни инициативи в столицата. В 10:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и кандидатите за народни представители Валентин Николов и Владимир Иванов ще проведат среща с производители и търговци на столичния пазар в „Младост“-1.

От 12:00 часа Александър Ненков, Мария Габриел, Валентин Николов и Владимир Иванов ще разговарят с търговци и граждани в РУМ в „Младост“-2. В 18:00 водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Кръстьо Кривов ще присъстват на джаз-вечер в къща-музей „Д.Узунов“, където ще бъдат представени и произведения на български творци.

В 13:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители Джема Грозданова, Евгения Алексиева, Борислав Борисов, Валентинма Симеонова и доц. Стоян Стоянов ще проведат среща-дискусия със здравните работници от ДКЦ 7-София и 5-та МБАЛ на бул.“Ген.Н.Столетов“67А(сградата на 5-та МБАЛ). От 16:30 до 17:30 Румяна Бъчварова ще се срещне с граждани на открита приемна, разположена на спирката на „Плиска“(посока център).

От 16:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Джема Грозданова и Даниел Костов ще участват в инициатива за засаждане на дръвчета в район „Средец“. В 16:00 часа кандидатът за народен представител от ГЕРБ за 24 МИР Веселин Вучков ще представи акценти от управленската програма на ГЕРБ на открита приемна за граждани пред Национална Библиотека „Св.Св. Кирил и Методий“.

В 13:30 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова, Лъчезар Иванов и Анна Александрова ще проведат среща-дискусия на тема „Здравеопазване“ в 8 ДКЦ в столичния район „Връбница“.  От 16:00 часа кандидатите за народни представители Христо Гаджев,  Антония Петрова  ще присъстват на волейболен турнир и демонстрации по карате в ж.к.“Люлин“5 на новооткритите спортни игрища, намиращи се на ул.“Петър Дертлиев“, до бл.538.

От 17:00 часа в ж.к.“Овча купел“ ще се проведе мероприятие на ПП ГЕРБ, на което ще бъдат представени кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Тодоранов, Костадин Костадинов и Димитър Узунов.