Вижте кои са най-безумните причини за раздяла

Например: "Апартаментът й беше на 8-ия етаж" и "Не вярваше, че човек е стъпил на Луната"

Хората асоциират разделите между мъж и жена с много рев, мокри кърпички, траурно чувство и пълна липса на апетит и воля за живот. Оказва се обаче, че дори подобно събитие, което определено не може да се нарече празнично, може да ни развели истински. В това вероятно се опитва да ни убеди и анонимен потребител на социалната мрежа Reddit, който е помолил своите приятели в мрежата да споделят най-смешните причини за прекратяване на една връзка.

Woman.bg реши да публикува част от забавния списък. Ето го и него:

"Тя чакаше, докато сервитьорът я забележи и чак тогава започваше да се чуди какво да си поръча", гласи един от отговорите.

"Имаше голяма бенка на клепача. Всеки път, когато се целувахме, виждах как бенката се приближава към мен. Започнах да сънувам, че бенката ми говори", споделя друг потребител.

"Когато гледа сериали на запис, гледа дори и рекламите и не ги превърта", оплаква се трети.

"Винаги, когато се прозявах, си пъхаше пръста в устата ми, мислеше си, че това е смешно", разочарован е пети.

"Не вярваше, че човек е стъпил на Луната" и "главата му беше прекалено голяма за това тяло", отговарят други потребители.

"Бъркаше в захарта със същата лъжица, с която преди това си разбърка кафето. Винаги оставяше бучки в захарта", оплаква се друг потребител.

"Апартаментът й беше на 8-ия етаж, а нямаше асансьор" и "Използваше същия дезодорант като майка ми", са напълно основателни причини според други.